Bakkie pleur bij Peut de Spijk

“Als je elkaar kent ga je sneller in gesprek en kom je sneller tot zaken,” opende Alejandro van Lingen de Open Coffee. Vervolgens nodigde hij een aantal aanwezigen uit om in een pitch iets meer over zichzelf en hun bedrijf te vertellen. Een beproefd recept, dat inmiddels al 42 keer heeft plaats gevonden op Voorne-Putten.

Deze editie vond plaats bij Peut, het tankstation van Ototol aan de Boyleweg op bedrijventerrein Halfweg-Molenwatering in Spijkenisse. “Corona heeft ervoor gezorgd dat we elkaar even niet konden ontmoeten, maar nu de wereld weer open is gegaan zie je dat ons concept nog steeds werkt,” aldus Alejandro. Gastvrouw Charlot van Tol was ook tevreden: “Onze locatie aan de Boyleweg biedt meer dan alleen een mogelijkheid om te tanken en dat wilden we graag eens laten zien. Fijn dat zoveel ondernemers wilden komen kijken en luisteren.”

Ook Peter Nagelkerke van MKB Rijnmond en Christiaan Boertje van Cybernetwerk ZHE kregen ruimte om een spreekbeurt te houden. “We hebben samen met MKB Rijnmond het initiatief genomen om een infomatiebijeenkomst te organiseren over digitalisering en Cybercrime,” vertelt Christiaan, “heel fijn dat we dan op zo ’n ochtend de gelegenheid krijgen om daar iets over te vertellen.” Hiermee doelde hij op een bijeenkomst op 30 mei a.s. in de Stoep in Spijkenisse. “Tja, als partner van het Cybernetwerk dragen we dat ook graag uit,” vult Alejandro hem aan.

De organisatie is zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Deze netwerkbijeenkomsten zijn gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en gebak wordt u aangeboden door de gast. Bezoekers kunnen volop informeel netwerken. Meer info via www.vplinked.nl

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's