2e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemend HW op donderdag 30 juni!

2e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemend HW op donderdag 30 juni!

Op donderdag 30 juni 2016 wordt van 17.00 tot 20.00 uur de 2e Haringparty Hoeksche Waard georganiseerd voor ondernemers. Locatie is deze keer bij Van der Mark Int. Transport BV, aan de James Wattstraat 2, 3261 MB te Oud-Beijerland. De locatie wordt speciaal voor deze gelegenheid op ludieke wijze ingericht voor ondernemend Hoeksche Waard..

De entree bedraagt € 20,00 euro p.p. waarbij  onbeperkt van de catering gebruik gemaakt kan worden. De opbrengst komt wederom 50% ten goede aan de Hospice Hoeksche Waard en 50% aan de actie Tour for Life van HW-ondernemer Danny Reedijk. U kunt gemakkelijk (gratis) parkeren. 

Netwerken en haring happen zijn de belangrijkste ingrediënten voor deze 2e Haringparty Hoeksche Waard. De eerste editie in 2015 werd door ruim 250 personen bezocht. Voor de niet-haringliefhebbers is er ook een speciale hamburgerkraam aanwezig. Er is verder gepaste muzikale omlijsting aanwezig en wederom zal er een veiling plaatsvinden.

Lees meer: 2e Haringparty Hoeksche Waard voor ondernemend HW op donderdag 30 juni!

5Step-marketing

5Step-marketing

Uitnodiging

Opening kantoor Spijkenisse !!!

5Step-marketing is na een mooie start in Hellevoetsluis, in verband met succes en uitbreiding, gaan kijken naar een groter kantoor. Wij hebben dit gevonden in het “Ondernemershuis” in Spijkenisse.

Tevens zijn wij, als Founding Brand Partner voor WIN Worldwide, een nieuwe weg ingeslagen. Wij doen de marketing voor een gloednieuw businessconcept. Samen met andere Brand Partners creëren we een internationaal netwerk van ondernemers die meer vrijheid willen en toch ook financieel onafhankelijk willen zijn.

Lees meer: 5Step-marketing

Theater De Stoep prima gastheer 18e Open Coffee Voorne-Putten

Theater De Stoep prima gastheer 18e Open Coffee Voorne-Putten

Afgelopen woensdag 4 maart 2015 van 09.00-11.00 uur zorgde de Stichting VPLinked voor de 18e Open Coffee Voorne-Putten. Deze keer waren de ruim 60 bezoekers te gast bij het nieuwe Theater De Stoep aan het Theaterplein 1, 3201 DH te Spijkenisse. Met een gastvrije ontvangst was het gezellig toeven in een prachtig nieuw theater.
Speciaal voor deze gelegenheid stelde Theater De Stoep ondernemers, bestuurders en managers in de gelegenheid om met elkaar informeel te netwerken. De organisatie was zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Deze netwerkbijeenkomst was gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en versnapering werd gratis aangeboden door Theater De Stoep.

Lees meer: Theater De Stoep prima gastheer 18e Open Coffee Voorne-Putten

18e Open Coffee Voorne-Putten bij Theater De Stoep in Spijkenisse

18e Open Coffee Voorne-Putten bij Theater De Stoep in Spijkenisse

Op woensdag 4 maart 2015 van 09.00-11.00 uur zorgt de Stichting VPLinked voor de 18e Open Coffee Voorne-Putten. Deze keer zijn wij te gast bij het nieuwe Theater De Stoep aan het Theaterplein 1, 3201 DH te Spijkenisse. Hier wordt u gastvrij ontvangen door de organisatie. U kunt eenvoudig parkeren in de aangelegen parkeergarage
Speciaal voor deze gelegenheid stelt Theater De Stoep ondernemers, bestuurders en managers in de gelegenheid om met elkaar informeel te netwerken. De organisatie is zoals gewoonlijk in handen van de Stichting VPLinked. Deze netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk voor ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio. Koffie/thee en versnapering wordt u gratis aangeboden door Theater De Stoep. Uiteraard kunt u volop informeel netwerken.

Lees meer: 18e Open Coffee Voorne-Putten bij Theater De Stoep in Spijkenisse

Partners

Sponsoren

Initiatiefnemers

Facilitair

Interlink-groep digitale studio's