Skip to main content

Initiatiefnemers

Bert Vredeveld

Penningmeester/secretaris

bert

het Ondernemersbelang Zuid-Hollandse Eilanden/Hoeksche Waard

Het Ondernemersbelang is uitgegroeid tot een veelgelezen blad met een landelijk bereik, maar met vooral een krachtige positie in de regio. Het Ondernemersbelang staat dus dicht bij de ondernemer. De artikelen en rubrieken zijn toegankelijk geschreven en informeren over uiteenlopende zaken waar u als ondernemer dagelijks mee te maken heeft. De vormgeving is overzichtelijk en bevat veel beeldmateriaal. De uitgave wordt in 'controlled circulation' op naam toegezonden aan bedrijven met minimaal vier werknemers en verschijnt vijf keer per jaar in 48 regionale edities. De totale oplage bedraagt 210.000 exemplaren.

Bekijk hier de website van het Ondernemersbelang


Steven Corijn

Voorzitter

steven_corijn

CompanyCure

CompanyCure begeleidt MKB- ondernemers bij de (ver)koop van bedrijven. Met een persoonlijke aanpak (van A tot Z) zorgt CompanyCure ervoor - met een netwerk aan professionele & specialistische partners -dat op behoeften van ondernemers flexibel ingespeeld kan worden, zodat snel en vakkundig gehandeld wordt. Gerelateerd aan bedrijfsovernameopdrachten wordt CompanyCure ook ingeschakeld voor het concreet oplossen van strategische- en/of organisatorische vraagstukken.

Bekijk de website van CompanyCure


Frank Geelhoedt

Bestuurslid

frank

Credion

Credion verzorgt bedrijfs- envastgoedfinancieringen voor het MKB, waarbij niet de financieringsrapportage het doel is maar wel de realisatie van de financiering. Credion werkt niet alleen samen met banken maar zoekt -indien nodig- ook de combinatie met eeninvesteerder op. Met ca. 60 adviseurs zijn we ruimschoots de grootste onafhankelijke partij op het gebied van bedrijfsfinancieringen.

Bekijk de website van Credion


Hans de Groot

Bestuurslid

Hans

Schot Reclame

Full service marketing & communicatie bureau gevestigd in Oud-Beijerland op het eiland Hoeksche Waard, net onder Rotterdam. Bedenkt en ontwikkelt concepten op het gebied van marketing en communicatie voor diverse groepen afnemers in Not-for-profit, Handel & Retail, Industrie & Productie, Dienstverlening.

Bekijk de website van Schot Reclame

 


  • Aangemaakt op .